Glicin a kollagén típusú fehérjékben legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav mely kiválóan alkalmas édesítésre, segíti az alvást, csökkenti a szervezet gyulladásszintjét.
Fokozza a bőr rugalmasságát és hidratáltságát, és elősegíti az izmok és ízületek erősítését.
A glicin az enzimekben és a fehérjékben található aminosav, az emberi szervezetben szinte minden területen kifejti hatását. Fehérjéket termel, amelyek a szöveteket, a szerveket, az ízületeket és izmokat alkotják. A glicin egy nem-esszenciális aminosav, ami természetes módon megtalálható a fehérjében, ami hozzájárul az izomtömeg építéséhez és fenntartásához nagyon fontos, akár izomtömeget növelni, vagy formásodni szeretne.
Összetevők:100% glicin
Kcal/100g: 396kcal
Kj/100g: 1638kj
Zsír: 0g
Ebből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 0g
Ebből cukrok: 0g
Rost: 0g
Fehérje: 99g
Só: 0g
tápérték | per 100 g |
kj | 1638 kJ |
kcal | 396 kcal |
zsír | 0 g |
ebből telített zsírsavak | 0 g |
szénhidrát | 0 g |
ebből cukrok | 0 g |
rost | 0 g |
fehérje | 99 g |
só | 0 g |